Skip to main content

Kirjat

Suuntavaisto

Kauneutta rakastava kahvilatyöntekijä Mirjami muuttaa siskon ja äidin luota alueelle, jolla hänellä ei oikeastaan olisi varaa asua ja jossa hän kokee ulkopuolisuutta.
Hän haluaisi muuttaa perheensä kohtalonomaiselta tuntuvaa suuntaa. Asuinalueen sisältä löytyy yllättäen saarekkeita, joiden kulttuuriin hän solahtaa helposti.

Mirjamin kartalta puuttuvat harmaan sävyt: erilaiset alueet limittyvät toisiinsa tarkkarajaisina kuin mutkikkaalla pelilaudalla. Kotiväki ei ymmärrä ratkaisua, mutta Mirjami luottaa suuntavaistoonsa niin vakaasti, että aikoo löytää keinot elää uudessa kotiympäristössään vaikka väkisin. Ystävien kanssa vietetty aika vie ajatukset kevyemmille poluille.

With English subtitles.

Kirjan voi ostaa täältä: https://www.sarjakuvakauppa.fi/suuntavaisto.html


Enimmäkseen hyvä näkyvyys

Aikuisuus on edessä, mutta Marja vain haluaa astronautiksi. Kun todellisuus näyttää arkiset, latteat ja kaavamaiset kasvonsa, Marja haraa vastaan. Järkivalintojen, juhlimisen ja vakavan seurustelun sijaan hän haluaa killua yksin avaruudessa. Tyytymättömyydestä tulee elämää ylläpitävä voima. Enimmäkseen hyvä näkyvyys on kova mutta lämmin kuvaus nuoruuden vaihtumisesta aikuisuudeksi.With English subtitles.

Kirjan voi ostaa täältä: https://www.sarjakuvakauppa.fi/enimmakseen-hyva-nakyvyys.html

Sielun koostumus

Sielun koostumus – Sudenkuoppien käsikirja on kokoelma Hannele Richertin sarjakuvia kymmenen vuoden ajalta. Mukana on lyhyitä, pohdiskelevia sarjakuvanovelleja ja kevyempiä strippejä. Sarjakuvat ovat ilmestyneet eri lehdissä ja niistä on julkaistu omakustanteita vuosina 2003-2010. Osa on kokonaan ennenjulkaisemattomia.

Richertin sarjat tutkivat ihmisten tekemiä valintoja, omaatuntoa ja moraalin kestävyyttä. Sielun koostumus ei tarjoa valmiita ratkaisuja vaan laittaa lukijan ajattelemaan. Teoksen sarjat ovat maagisella realismilla höystettyjä, osin omakohtaisia ja osittain fiktiivisiä sarjakuvia. Richertin vaikutteet ovat peräisin lähinnä amerikkalaisesta vaihtoehtosarjakuvasta.

Kirjan voi ostaa täältä: https://www.sarjakuvakauppa.fi/sielunkoostumus.html

Minialbumit


Kuuluvuusalue

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Tänä talvena eletään viime kesä

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.